lördag 15 september 2012

När man möter nya människor

som man aldrig tidigare mött, så öppnas nya dörrar och bekantskaper. Människor som man träffar och känner: nä men vi fungerar ganska bra ihop och har väldigt kul. I kväll var en sådan kväll. Jag har skrattar och diskuterar och haft hej dundrans trevligt men dessa nya människor. Som jag faktiskt inte känner, men förhoppningsvis kommer att lära känna. Härliga bloggevent. Jag är så glad att jag åkte trots allt. Ja. Verkligen glad. Tack för att ni tre tjejer som jag inte känner alls livade upp min kväll. Ni vet inte hur mycket jag behövde det.

Och du! Att vara någons fru - du är ju bara för jäkla bra.

7 kommentarer:

 1. Tack själv för en rolig kväll! Jag är också superglad att jag vågade ta mig utanför min comfortzone och träffa nya människor. så skoj var det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Jättetrevligt! Hoppas färden till hamnstad gick bra :)

   Radera
 2. Tack själv för i går, det var verkligen fantastiskt trevligt! Jag är så glad för att jag fick dela bord med er tre härliga människor. Tack, hoppas verkligen att vi ses igen! Fortsatt trevlig Söndagkväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag skrattade så jag nästintill har träningsvärk idag :) verkligen jättetrevligt! Och en massa nya bloggar att följa, av människor man faktiskt träffat också ;)
   Kram

   Radera
 3. Tack för igår! Det var ju precis hur trevlig som helst, det är fantastiskt att man kan ha så roligt med tre personer man redan träffat.

  Jag kommer åka ned till Helsingborg om cirka en månad, jag skulle gärna vilja träffa över en fika eller lite käk då. Kan du inte fixa så att jag får din mail?

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fika! Eller mat! Helt klart! :) maila mig på villa-lugnet@hotmail.se så ska vi se till att boka in något ju! Trevligt som tusan! :)

   Radera