tisdag 12 mars 2013

Dessa känslor.

Jag trodde inte att jag någonsin skulle kunna känna den sortens känslor som jag känt de senaste dagarna... Att jag skulle känna glädje, det visste jag, men denna lycka? Förmodligen är det för att jag själv varit med om samma sak: att föda ett barn. Jag är så innerligt lycklig för mina vänner som i helgen fick världens finaste lilla dotter. Ganska snabbt och lite tidigare än vi anat, och inte alls på den plats de trodde. Men allt gick bra och idag kom dom hem. Jag längtar så efter att få träffa dem!

Fina vän. Vi har nu ännu en sak gemensamt. Kanske den största gemenskapen av dem alla. Vi är nu båda mammor. Du har blivit mamma. Till världens finaste lilla tös, med de gosigaste kinderna jag någonsin sett. Du svävar förmodligen på små rosa moln just nu och det gör nästan jag också. Jag är glad att du är en stor del av lilla O:s liv och ser fram emot att få bli en lika stor del av lilla A:s liv. Den tid ni har framför er nu är den mest underbara tid i hela livet. Det kommer vara tufft. Du kommer gråta. Du kommer känna dig värdelös och hjälplös. Du kommer känna dig nere. Men då kommer jag finnas där för dig! För alla dessa känslor kommer vägas upp av den lycka din dotter kommer ge dig. Hennes första leende. Hennes första skratt. Hennes första steg. Allt detta kommer väga upp allt det som varje mamma någon gång känner. Och du kommer bli världens bästa mamma åt din dotter. Det är jag helt säker på!

Egentligen vet jag inte vad jag vill ha sagt med detta inlägg, men det är väl de där oförutsedda känslorna som talar kanske... Vem vet!

Nu ska jag ta min kopp te och krypa upp i soffan.
Kram M

1 kommentar:

  1. Tårarna bara rinner. Tack för allt ni gjort för oss när vi kom hem. Tack för dessa fina ord, de värmer längst in i hjärtat. ♡♡♥♥

    SvaraRadera