söndag 30 december 2012

Det där med jul

Ja, men då så. Då har julen 2012 passerat. I rasande fart skulle jag vilja påstå. Vår jul blev väl inte riktigt som vi tänkt; magsjuka, akutbesök, förkylningar, lite mer magsjuka. Annars var julen full med allt det man önskar; god mat, julklappar, kärlek & de allra närmaste.

Och imorgon är det nyår. Ännu en gång. Jag har haft ett underbart 2012, men ser faktiskt fram emot 2013. Då aka vi starta ett nytt kapitel i våra liv. Lilla O ska börja dagis, jag ska tillbaka i skolbänken och Stefan fortsätter på jobbet som vanligt. En ny vardag: som föräldrar.

Och året har så mycket gott att bjuda på; examen för mina vänner, en ny bebis kommer till världen i mars, resor, myshelger, dagisinskolning & en massa annat som vi förmodligen inte har en aning om.

Ja, och jag ska leva ännu mer hälsosamt. För så bra som jag mår av det liv vi levt senaste tiden har jag aldrig gjort. Äta nyttigare & träna! Beach 2013, here i come ;-)

Men idag är det söndag. Sista söndagen på 2012 och vi ska bara njuta. Se en dålig film och krypa upp i soffan med en god kopp te och invänta vår andra nyårsafton som föräldrar till världens bästa unge!

Gott nytt!

2 kommentarer:

  1. Vi hoppas det blir ett marsbarn ;-) /bff

    SvaraRadera
  2. Låter som du har haft ett fantastiskt 2012, hoppas att ditt 2013 blir minst lika bra. Visst är det härligt att summera och sedan gå vidare. Lycka till med allt!

    Kramar

    SvaraRadera