måndag 14 januari 2013

Ett år i kärlekens tecken

Ja. 2013 kommer verkligen bli ett år i kärlekens tecken. Inte minst för att världens finaste vän ska få en bebis i mars med allt vad det betyder - små små bebiskläder, doften av en liten nyfödd, dop & allt det där mysiga!

Utan också för att två av mina närmaste vänner ska gifta sig. Ett vårigt/försommar bröllop i Dalarna och sen ett sensommar bröllop i Skåne. Idag fick vi dessutom inbjudan nummer ett. Det kan ju liksom inte bli mycket bättre. Att få fira kärleken är ju helt underbart. Ja. Det är det enda negativa med att vara gift - att inte få göra det igen. All planering och fix & trix är ju så rolig!

Ja. Själv är väl studier & uppsats det jag mest ska planera. Kanske lite renoveringar här hemma också. Jag har liksom börjat gnugga de där inredningsknölarna. Eller ja. Ni fattar vad jag menar. Och gör ni inte det så strunt samma, om jag kommer ihåg så kommer det väl lite inlägg på bloggen.

Nu ska jag busa med lilla O. Som för övrigt klarar sig galant på dagis. Ätit två stora portioner och sovit i två timmar - alldeles själv! Min stora lilla kille!

Kram M3 kommentarer:

  1. Som vi längtar till den lilla krabaten kommer ut :-) vildare än vildast nu

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror oxå på att 2013 kommer bli ett osedvanligt fint år!

    Kramar

    SvaraRadera